skriewer?Niet te temmen, losgeslagen, eigenzinnige animatie waar je onmogelijk kan naast kijken.
één pot geschift theaternat met een patent op ‘beroeren van een publiek’.

 

Muzisch onderwijzer in hart en nieren met aandacht voor de identiteit van elk kind, elke mens. Ijzersterk in het delen van kennis en praktijkervaring.

 


Heu? Skriewer? Ja, Skriewer. Gewoon op z’n Nederlands. Geen Engelse accenten of wat dan ook. Het woord Skriewer werd afgeleid van Skriuwer, Een Fries woord dat vertaald wordt als ‘schepper, auteur, schrijver,…’ Daarbij gooi ik nog het feit dat m’n naam ‘De Schepper’ is op tafel en dat ik me bezig houd met het creëren van theater en dan kom je aan een zinnige uitleg voor een op het eerste zicht ‘vreemde’ naam.

 

Ik studeerde af als onderwijzer, deed heel wat praktijkervaring op om uiteindelijk ‘Skriewer’ op te starten. Gewoon. Omdat ik het belangrijk vond mijn eigen ding te kunnen doen. Omdat ik iedereen wil vertellen hoe belangrijk het is dat we aandacht hebben voor alles wat met muzische opvoeding te maken heeft.

 

Skriewer wil spelen en leren combineren. Zoeken naar methodes om kinderen en volwassenen creatiever in hun schoenen te laten staan.

 

NK9A8031